3500 lägenheter och 250 lokaler

Vi kan Malmö och Lund.

Stadsbostäder är ett privat företag som i snart 30 år förvaltat fastigheter på uppdrag av privatpersoner, bolag och bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder våra uppdragsgivare en total förvaltning som omfattar allt som rör fastighetens ekonomi, administration, teknik och skötsel. För närvarande förvaltar vi ett 100-tal fastigheter med över 3500 lägenheter och 250 lokaler i huvudsakligen Malmö och Lund.

Stadsbostäder bildades 1986 av Stig Söderlin som då hade lång erfarenhet från fastighetsförvaltning. Flera uppdragsgivare har varit Stadsbostäder trogna sedan starten. Vi har vuxit successivt i takt med att våra uppdragsgivare investerat i nya fastigheter såväl som genom att vi fått nya fastighetsägare som kunder.

Din partner inom förvaltning

Servicebolag med Skånes bredaste kompetens

Stadsbostäder består av ett förvaltningsbolag och ett servicebolag med totalt ett 30-tal anställda. Både förvaltning och service utförs till största delen av egen personal. Organisationen är uppbyggd så att samarbetet med oss blir nära, tryggt och effektivt.

Vårt förvaltningskontor finns i centrala Malmö. Där arbetar ett team som har utbildning inom och erfarenhet av fastighetsekonomi, juridik och förvaltning. Ekonomiavdelningen hanterar budget, bokföring, fakturering, leverantörsbetalningar, bokslut, deklarationer och ekonomisk rådgivning. Förvaltningen hanterar uthyrning av lägenheter och lokaler, daglig kontakt med boende, hyresförhandlingar, besiktningar, ombyggnationer och annat som rör förvaltningen av fastigheterna.