Trädgårdsarbetare

Stadsbostäder söker heltidsanställd trädgårdsarbetare

Vi söker en heltidsanställd trädgårdsarbetare. Du blir en del av vårt trädgårdsteam på fältet. Vi erbjuder dig en utvecklande roll inom trädgård i ett företag där stabilitet och långsiktighet kombineras med framåtanda och förnyelse. Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra servicen mot våra hyresgäster och uppdragsgivare.

Dina arbetsuppgifter kommer framförallt innefatta yttre skötsel av de fastigheter vi förvaltar. Arbetsuppgifter inkluderar ogräsrensning, klippning och beskärning av häckar, buskar och andra växter, plantering, gräsklippning och diverse andra förekommande uppgifter inom trädgård. Du arbetar såväl självständigt som i ett team.

Vi söker dig som har erfarenhet av trädgårdsarbete och kan hantera trädgårdsmaskiner. Du ska ha ett intresse för trädgård och en vilja att utvecklas inom yrkesområdet. Det är meriterande om du har utbildning inom området.

Som person har du ha en stark arbetsmoral och kan arbeta i ett högt tempo. I din yrkesroll drivs du av att utföra arbeten med hög kvalité, ha rent och snygg i fastigheterna och hålla en hög servicenivå gentemot hyresgäster och fastighetsägare. Vi förväntar oss att du arbetar effektivt och har en god förmåga att planera och prioritera ditt arbete.

B-körkort är ett krav.

Ansökan med ett CV och personligt brev skickas till rekrytering@stadsbostad.se. Vi arbetar med löpande urval och ser gärna att du skickar din ansökan snarast.