Bokslutsekonom

Stadsbostäder är en privat företagsgrupp som i över 30 år har förvaltat bostäder och kommersiella fastigheter på uppdrag av fastighetsföretag, privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder våra uppdragsgivare en totalförvaltning där vi tar hand om ekonomi, administration, teknik och skötsel. Stadsbostäder befinner sig i en expansiv fas och för närvarande förvaltar vi drygt ett 130-tal fastigheter, huvudsakligen i Malmö och Lund, med ca 4000 lägenheter och 400 lokaler. I företaget finns idag 42 medarbetare. Är du en duktig ekonom med stor vana vid bokslut? Är du driven och vill få saker gjorda? Är du van vid att leverera i tid?

Vi ser att du har mångårig erfarenhet av bokslutsarbete. Du är en person som kan arbeta självständigt och snabbt skapa dig en helhetsbild. Du är noggrann och arbetar strukturerat, effektivt och vill lämna ifrån dig en bra slutprodukt.

Vi arbetar i ekonomisystemet Fenix, fastighetssystemet Vitec samt bokslutprogrammet Capego. Har du erfarenhet av dessa system är det meriterande.

I ekonomiteamet ingår tre kundansvariga ekonomer som ansvarar för bokslut för sina kunder, två ekonomiassistenter samt en ekonomichef som håller samman arbetet och handleder teamet under bokslutsprocessen.

Vi söker dig som är ekonom och som vill ingå i vårt ekonomiteam under vår bokslutsperiod från den 1 februari till sista april 2021 med eventuell möjlighet till förlängning. Du kommer att göra bokslut för ett antal av våra kunder som är privata fastighetsägare, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. Du ansvarar för hela bokslutsprocessen och har kontakt med kunderna och revisorerna.

Urval sker löpande så skicka in ditt CV och personliga brev redan idag till rekrytering@stadsbostad.se. Vid frågor om tjänsten kontakta: Katarina Söderlin på 040-12 64 00.